Voorgerechten

Tomatensoep met geroosterde paprika € 6,-
(met kokos room en verse peterselie)
Franse uien soep
met croutons € 6,-

(gegratineerd met old amsterdam)

(soep komt met oerbrood en roomboter)

Carpaccio’s: € 12,50

De Klassieker
(ossenhaas, old amsterdam, pijnboompitten, truffelcream)

Vegetarische
(rode bieten, geitenkaas,
gekarameliseerde pecannoten, honing/tijm dressing)

Broodplankje: € 6,-
(huisgemaakte knoflooksaus,
kruidenboter, tapenade)

Chill salade € 8,-
(mozzarella of kip)

Zalm tartaar € 11,-
(komkommer, rode ui, kappertjes)

Gamba’s al Ajillo € 12,-
(garnalen in olijfolie met verse
knoflook en spaanse pepers)

Hoofdgerechten
(Alle hoofdgerechten komen met frisse salade, knapperige patatjes en mayo)

Saté van kipdij € 17,50
(atjar ketimoen, kroepoek en
gele rijst)

Saté van de haas € 19,50
(atjar ketimoen, kroepoek en
gele rijst)

Varkenssukade € 17,50
(op een stamppotje van rucola en
zongedroogde tomaten)

Groene risotto
met spinazie en
gorgonzola € 17,50

(met gegrilde asperges en
Parmezaansekaasschaafsel)

Zalm filet met hollandaisesaus € 21,-
(met gele kerrierijst en verse
groenten)

Gegrilde tonijn steak (225gr) € 25,-
(met wokgroenten, furikake kruiden
en wasabi cream)

Spare ribs € 19,50
(met bbq, cajun of flaming hot saus)

Steaks:


T-Bone € 31,-
(400gr)

Ossenhaas € 27,50
(225gr)

Rib-Eye € 25,-
(250gr)

Rump € 20,-
(225gr)

CHILL SPECIALS:

Mixed grill € 25,-
(vier soorten vlees, garnituur
en sausjes)

Mixed ribs € 20,50
(bbq, cajun en flaming hot)

Nagerechten

Spaanse Churro’s € 8,-
(met rood fruit, chocolade enhazelnoot crunch)

Vanille ijs met verse aardbeien € 8,-
(aardbeien siroop en slagroom)

NY Gebakken Cheesecake € 8,-
(met een frambozencoulis en verse vruchten)

Panna Cotta € 8,-
(met passievruchtcoulisen rood fruit)

Seizoens Meringue € 9,-
(met bosvruchten en een likeurtje)

Vanille ijs met slagroom en likeurtje € 8,-
(keuze uit: Bailey’s, Likeur 43, Advocaat of Grand Marnier (+€ 1,-)