Voorgerechten

Tomatensoep met geroosterde paprika € 6,-
(met kokos room en verse peterselie)
Franse uien soep
met croutons € 6,-

(gegratineerd met old amsterdam)

(soep komt met oerbrood en roomboter)

Carpaccio’s: € 12,50

De Klassieker
(ossenhaas, old amsterdam, pijnboompitten, truffelcream)

Vegetarische
(rode bieten, geitenkaas,
gekarameliseerde pecannoten, honing/tijm dressing)

Broodplankje: € 6,-
(huisgemaakte knoflooksaus,
kruidenboter, tapenade)

Chill salade € 8,-
(mozzarella of kip)

Zalm tartaar € 11,-
(komkommer, rode ui, kappertjes)

Gamba’s al Ajillo € 12,-
(garnalen in olijfolie met verse
knoflook en spaanse pepers)

Hoofdgerechten
(Alle hoofdgerechten komen met frisse salade, knapperige patatjes en mayo)

Saté van kipdij € 17,50
(atjar ketimoen, kroepoek en
gele rijst)

Saté van de haas € 19,50
(atjar ketimoen, kroepoek en
gele rijst)

Varkenssukade € 17,50
(op een stamppotje van rucola en
zongedroogde tomaten)

Groene risotto
met spinazie en
gorgonzola € 17,50

(met gegrilde asperges en
Parmezaansekaasschaafsel)

Zalm filet met hollandaisesaus € 21,-
(met gele kerrierijst en verse
groenten)

Gegrilde tonijn steak (225gr) € 25,-
(met wokgroenten, furikake kruiden
en wasabi cream)

Spare ribs € 19,50
(met bbq, cajun of flaming hot saus)

Steaks:


T-Bone € 31,-
(400gr)

Ossenhaas € 27,50
(225gr)

Rib-Eye € 25,-
(250gr)

Rump € 20,-
(225gr)

CHILL SPECIALS:

Mixed grill € 25,-
(vier soorten vlees, garnituur
en sausjes)

Mixed ribs € 20,50
(bbq, cajun en flaming hot)

Stamppotten

€ 15,-

Boerenkool met spekjes

(met huisgemaakte gehaktballetjes, sukade en rookworst)
Zuurkool met ananas
(met huisgemaakte gehaktballetjes, sukade en rookworst)
Paprika prei
(met zalmfilet, hollandaise saus
en gevuld tomaatje)


Overige gerechten

Cordon Bleu € 17,-

Schnitzel € 20,50

(met aardappelsalade, koolsla,
patat en mayo)

Champignon-, zigeuner- en pepersaus € 2,50 extra

Nagerechten

Spaanse Churro’s € 8,-
(met rood fruit, chocolade enhazelnoot crunch)

Vanille ijs met verse aardbeien € 8,-
(aardbeien siroop en slagroom)

NY Gebakken Cheesecake € 8,-
(met een frambozencoulis
en verse vruchten)

Panna Cotta € 8,-
(met passievruchtcoulisen rood fruit)

Seizoens Meringue € 9,-
(met bosvruchten en een likeurtje)

Vanille ijs met slagroom en likeurtje € 8,-
(keuze uit: Bailey’s, Likeur 43, Advocaat of Grand Marnier (+€ 1,-)