Voorgerechten

Soepen:
(Soep komt met oerbrood en roomboter)

Tomatensoep met geroosterde paprika € 6
(met kokosroom en verse tuinkruiden)

Franse uien soep met croutons € 6
(gegratineerd met Old Amsterdam)

Carpaccio’s:

De Klassieker € 12,50
(Ossenhaas, Old Amsterdam, pijnboompitten, truffel cream)

Vegetarische € 12,50
(Rode bieten, geitenkaas, gekarameliseerde pecannoten, honing/tijm dressing)

Broodplankje € 6
(Huisgemaakte knoflooksaus, kruidenboter, tapenade)

Chill Salade € 8
(mozzarella of kip)

Zalm tartaar € 11
(komkommer, rode ui, en kappertjes)

Gamba’s al Ajillo € 12
(garnalen in olijfolie met verse knoflook en spaanse pepers)

Hoofdgerechten:
(Alle hoofdgerechten komen met frisse salade, knapperige patatjes en mayo)

Saté van kipdij € 17,50
(Atjar Ketimoen, kroepoek
en gele rijst)

Saté van de haas € 19,50
(Atjar Ketimoen, kroepoek
en gele rijst)

Varkenssukade € 17,50
(Op een stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten)

Groene risotto met spinazie en gorgonzola € 17,50
(met gegrilde asperges en Parmezaanse kaas schaafsel)

Zalm filet met hollandaise
saus € 21

(met gele kerrierijst en verse groenten)

Gegrilde tonijn steak (225gr) € 25
(wok groenten, furikake kruiden
en wasabi cream)

Spare Ribs € 19,50
(met BBQ, Cajun of Flaming
hot saus)

Steaks
(Alle steaks komen met frisse
salade, knapperige patatjes en mayo)

T-bone (400gr) € 31

Ossenhaas (225gr) € 27,50

Rib-Eye (250gr) € 25

Rump (225gr) € 20

Chill Specials:

Mixed Grill € 25
(vier soorten vlees, garnituur en sausjes)

Mixed Ribs € 20,50
(BBQ, Cajun en Flaming Hot)

Desserts:

Spaanse Churro’s € 8
(Met roodfruit, chocolade en hazelnoot crunch)

Vanille ijs met verse aardbeien € 8
(aardbeien siroop en slagroom)

Seizoens merengue € 9
(met bosvruchten en een likeurtje)

NY gebakken cheesecake € 8
(met een frambozencoulis en verse vruchten)

Panna cotta € 8
(met passievruchtcoulis en
rood fruit)

Vanille ijs met slagroom en een likeurtje € 8
(keuze uit: Bailey’s, Likeur43, Advocaat, of Grand Marnier (+1 €))