Voorgerechten

Soepen:
(Soep komt met oerbrood en roomboter)

Tomatensoep met geroosterde paprika € 5
(met kokosroom en verse tuinkruiden)

Franse uien soep met croutons € 5
(gegratineerd met Old Amsterdam)

Carpaccio’s:

De Klassieker € 11
(Ossenhaas, Old Amsterdam, pijnboompitten, truffel cream)

Vegetarische € 11
(Rode bieten, geitenkaas, gekarameliseerde pecannoten, honing/tijm dressing)

Broodplankje: € 5
(Huisgemaakte knoflooksaus, kruidenboter, tapenade)

Caesar Salade € 7
(gemarineerde kip, bacon, ei en Parmezaanse kaas)

Zalm tartaar: € 9
(komkommer, rode ui, en kappertjes)

Gamba’s al ajillo:€ 10

(garnalen in olijfolie met verse knoflook en spaanse pepers)

Hoofdgerechten:
(Alle hoofdgerechten komen met frisse salade, patat en mayo)

Saté van kipdij € 15
(Atjar Ketimoen, kroepoek
en gele rijst)

Varkenssukade € 16
(Op een stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten)

BBQ Spare Ribs € 17,50
(langzaam gegaard en met een zoete bbq saus)

Groene risotto met spinazie en gorgonzola € 16
(met gegrilde asperges en Parmezaanse kaas schaafsel)

Zalm filet met hollandaise
saus
€ 18
(met gele kerrierijst en verse groenten)

Gegrilde tonijn steak (225gr) € 20
(wok groenten, furikake kruiden
en wasabi cream)

Steaks
(Alle steaks komen met teriyaki wokgroenten en aardappel garnituur)

T-bone (400gr) € 28,50

Ossenhaas (225gr) € 25

Rib-Eye (250gr) € 23

Rump (225gr) € 18

Extra sausjes: € 2

Satésaus
Champignonroomsaus
Groene peperroomsaus
Vleesjus
Groentejus

Desserts:

Spaanse Churro’s € 7
(Met roodfruit, chocolade en hazelnoot crunch)

Vanille ijs met verse aardbeien € 7
(aardbeien siroop en slagroom)

Seizoens merengue € 8
(met bosvruchten en een likeurtje)

NY gebakken cheesecake € 7
(met een frambozencoulis en verse vruchten)

Panna cotta € 7
(met passievruchtcoulis en
rood fruit)

Vanille ijs met slagroom en een likeurtje € 7
(keuze uit: Bailey’s, Likeur43, Advocaat, of Grand Marnier (+1 €))