Soepen: € 5

(Soep komt met oerbrood en roomboter)

Tomatensoep met geroosterde paprika, kokos cream en verse tuinkruiden

Franse uien soep met croutons,gegratineerd met OldAmsterdam

Soep v/d dag

Carpaccio’s: € 11

De Klassieker

(Ossenhaas, Old Amsterdam, pijnboompitten, truffel cream)

Oosterse variant

(Tonijn, furikake kruiden, atjar ketimoen, wasabi cream)

Vegetarische

(Rode bieten, geitenkaas, gekarameliseerde pecannoten, honing/tijm dressing)

Broodplankje: € 5

(Huisgemaakte: knoflooksaus,

kruidenboter, tapenade)

Zalm op 3 manieren: € 9

(Gerookte zalmhaas, zalm mousse, zalmtartaar)

Hoofdgerechten:

(Alle hoofdgerechten komen met rauwkost, patat en mayo)

Ossenhaas 225gr: € 25

(Met licht gegrilde groenten en een puree van aardappel en pastinaak)

Rib Eye 250gr: € 22

(Gemarineerd met Argentijnse Chimichurri)

Saté van kipdij: € 15

(Atjar ketimoen, kroepoek en geroosterde uitjes)

Varkenssukade: € 16

(Op een stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten)

Pesto risotto met bospaddestoelen: € 17

(met gebakken kerstomaatjes)

Gegratineerde Paprika: € 16

(Gevuld met groenten en gegratineerd met Old Amsterdam)

Zalm filet 225gr: € 18

(Met hollandaise saus, verse dille  en gele kerrierijst)

Vis v/d dag   € ??

(Vraag uw gastvrouw- / heer voor meer info)

Extra sausjes: € 2

Satésaus

Champignonroomsaus

Groene peperroomsaus

Vleesjus

Groentejus

Desserts:

Spaanse Churro’s: € 7

(Met roodfruit en hazelnoot crunch)

Tiramisu: € 6

(Met Amaretto en chocolade)

Vanille ijs met
verse aardbeien: € 7

(Aardbeien siroop en slagroom)

Citroen merengue: € 7

(Met een bolletje bosvruchten sorbet en een glaasje limoncello)

Kwarktaart: € 6

(Met verse vruchten)