Starters :

Kir Royal en Amuse

Soepje van prei en bosui

Voorgerechten :

Carpaccio van hert
(pistache kruimels, truffel créme en Old Amsterdam)


Gerookte zalm rouleau
en zalm tartaar
(gevuld met garnalen mousse, hollandaise saus en dille)

Filo buideltje gevuld
met spinazi en feta
(muhammara en anijszaadjes)

Hoofdgerechten :

Ossenhaas met rode portsaus (aardappelrosetje en seizoensgroenten)

Hertengoulash
(in rode wijn gestoofd peertje en puree)

Tonijn steak
(teriyaki wokgroenten, furikake kruiden en saffraanrijst)

Groene risotto
(gorgonzola, spinazie en verse Parmezaanze kaas schaafsel)

Nagerechten :

Toffee merengue
(gekarameliseerde pecannoten en Baileys)

Spaanse Churro’s
(hazelnoot crunch, chocoladesaus en rood fruit)

Vanille ijs met warme kersen
(voor de liefhebbers met een scheutje Likeur 43)

Voorgerechten :

Tomaten soep
(room en croutons)

Kip cocktail
(mandarijntjes, mais en roze saus)

Hoofdgerechten :

Zalm filet
(gele rijst en warme groenten)

Gnocchi
(met tomatensaus en Parmezaanze kaas)

Nagerecht

Kinderverrassing
(ijs, slagroom, snoep etc)